InfiniTy –> InfiniTea “Taste Pure Nature”

Het is gezond en zit boordevol vitamines, bevat veel antioxidanten, mineralen, kan wit/ groen of zwart zijn en het is drinkbaar. Rara wat is het..? –THEE natuurlijk!! – Geen thee in een zakje, maar losse thee!

blog 1

Zo zijn wij vorig jaar, Hoai-Thanh & Siyun met onze passie in thee met InfiniTea begonnen. Deze naam hebben we na veel  koppen thee en brainstormsessies gekozen. InfiniTea staat voor oneindige thee. Dit was slechts het begin van ons avontuur. Eind vorig jaar hebben we gestreden om een plekje in de markthal te krijgen. Uiteindelijk kregen we toch een GO om in januari 2015 de deuren van InfiniTea Markthal unit 51 te openen. De eindstreep is nog lang niet behaald, want de inrichting van onze planning moest immers nog gerealiseerd worden. De tijd begon te dringen, want het was al december en bedrijven, meubelmakers en interieurbouwers gaan met de feestdagen sluiten. Ons zoektocht naar het juiste gaat door… Gelukkig hebben we door te netwerken toch een geschikt bedrijf kunnen vinden die onze meubels op tijd kan bouwen.

Voor de inrichting is er voor steigerhout en neutrale kleuren gekozen om het zo natuurlijk mogelijk te houden. Omdat thee een natuur product is, is ervoor gekozen om alles zo biologisch mogelijk aan te pakken van biologische losse thee tot biologische verpakkingsmateriaal.

TIP: Niet alles zelf willen doen, maar alle hulp die je kunt krijgen met beide handen toegrijpen!

Wij waren zo blij met de hulp die we van onze familieleden en vrienden kregen om alles nog op tijd af te maken en de puntjes op de i te zetten.

Nog maar een paar dagen te gaan voor de grand-opening.

De laatste spulletjes konden naar de zaak gebracht worden en we konden beginnen met het scheppen van losse thee in theezakken om een beginvoorraad te maken. Wat was dat een gedoe zeg, elke theezak drie, vier keer opnieuw afwegen om op het precieze gewicht te komen.

De markthal is 7 dagen per week geopend en  je zag de mensen nieuwsgierig binnenkijken terwijl we bezig waren met scheppen. De laatste dag was aangebroken en wij zouden de volgende dag opengaan. Het was op een zaterdag en de rolgordijnen waren maar half opgerold, maar mensen die langs onze unit liepen wilden zelfs al wat kopen. Dat was de eerste dag dat we onze eerste theezakken hadden verkocht. Een goed begin toch?

Ben je een theeleuter of wil je gewoon meer over InfiniTea te weten komen. Blijf ons dan volgen.

Feit: Alle thee komt van een en dezelfde plant.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *